Afgelopen week werd bij Tulip Tenniscenter in Hilversum het Nederlands Kampioenschap Master tennis gespeeld. Karien Theeuwes van TPC Cash uit Rijen nam deel aan drie onderdelen. Ze werd kampioen in het enkelspel en behaalde de tweede plek in het gemengd dubbel.

In het enkelspel werd Karien Nederlands kampioen door in de finale met overtuigende cijfers te winnen van Sylvia Lievers: 6-1, 6-2. In de dames dubbel haalde ze samen met haar partner Carole de Bruin de halve finale. Die verloren ze van de uiteindelijke winnaars. In het gemengd dubbel, met haar partner Ben van der Steen, speelde ze de finale. Dat werd een hele spannende wedstrijd, die uiteindelijk net verloren ging met 7-6, 6-4. Goed voor het zilver.