Zondagmiddag 21 juli sloot het RB-Media TPC Cash Open Vijf Eiken Toernooi af met spetterende dubbelfinales van het Nationaal Ranglijst Toernooi. Ruim een week lang was het met bijna 400 deelnemers weer een tennisfeest op het park. Tot laat in de avond zaten de terrassen vol met tennisliefhebbers uit Rijen en omgeving. Het was volop genieten van mooie en spannende partijen door tennistoppers uit heel Nederland. Uiteraard was er ook veel belangstelling voor de prestaties van de spelers van TPC Cash.

In het Nationaal Ranglijst Toernooi werd de single bij de dames gewonnen door Warda El Ait Bahir. Zij won in twee sets van de voormalige kampioen Lianne de Jong. Haar broer Stefan de Jong pakte dit jaar wel weer de titel, in een spannende wedstrijd tegen Moos van Donk uit Den Haag.

De overwinning in de damesdubbel ging na drie lange sets uiteindelijk naar het damesduo Lianne de Jong en Sabine van der Sar. De herendubbels trakteerden het publiek op een spectaculaire finale. Na drie sets en meer dan twee uur spelen was de overwinning net als vorig jaar voor de Brabanders Martijn Fens en Bart Dane.

Winnaars TPC Cash

Leden van TPC Cash pakten ook dit jaar weer prijzen in diverse categorieën in het Open Vijf Eiken toernooi. Er was een eerste plaats voor: DE - D: Marielle Leenaars,

HE – E: Rens Roovers, HE – F: Jens van der Steen, DD - B: Michelle Meeusen en Kim van Riel, GD - B: Remy Cosenza en Kim van Riel, HD 35+ - B: Robbert Bakkers en Rene Thomassen, DD 35+ - D: Trudy Buijs en Manja in ‘t Groen, GD 35+ - A: Iris Noij en Patrick Sieswerda, GD 35+ - B: Maarten van Heijst en Caroline van Heijst.