TPC Gilze stond weer in de schijnwerpers met de jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit evenement bracht niet alleen de lokale tennis- en padelgemeenschap samen, maar zorgde ook voor geweldige wedstrijden op de banen. Met de beste spelers van de club in actie, was het een week vol intense wedstrijden, onverwachte wendingen en geweldige prestaties. Bovendien was het prachtig weer, wat de sfeer alleen maar ten goede kwam.

Het toernooi begon op zaterdag 22 juni. Al vanaf het begin was duidelijk dat de concurrentie hevig was en dat elke speler vastberaden was om zijn stempel te drukken op het toernooi: "De tribunes waren gevuld met enthousiaste toeschouwers die werden getrakteerd op indrukwekkende rally's en scherpe tennisbewegingen. Iedere avond genoten we weer met volle teugen van de 'Match of the Day'. Voor het eerst speelden we bijna alle onderdelen in poules, waardoor iedereen veel meer wedstrijden kon spelen. De finaledag was gevuld met spanning en zenuwen, want de finalisten stonden klaar om te strijden om de kampioenstitel. Bij de Heren Enkel ging Tobias Godthelp er met de prijs vandoor, nadat hij Robbert Graafmans versloeg. Bij de Dames Enkel won Amy Visser de titel en de 2e plek was voor Mabel Timmermans. Ook werd er weer volop gepadeld op onze 4 mooie banen. Bij padel HD A waren de winnaars Dirk Beijers + Rik Fransen, 2e plaats voor Coen Cornelissen + Bart Stadhouders. Bij Padel DD waren de winnaars Hanne van Riel + Floor Van Someren Brand, 2e plaats voor Bregje Clemens + Imke Clemens. Het was een onvergetelijke week voor alle deelnemers en toeschouwers, die niet alleen sportieve hoogtepunten beleefden, maar ook genoten van de gezelligheid, het samenzijn en het schitterende weer. We hebben in totaal 208 wedstrijden gespeeld, ruim 50 meer dan vorig jaar met 436 sets en 4087 games gespeeld. Ook dit jaar weer een extra dank aan onze sponsoren, die enorm hun best hebben gedaan om het evenement extra mee aan te kleden."